Содржина

"Аги и Ема" је нежна прича о усамљеном деветогодишњаку (Стефан Лазаревиќ), који живи у савременој породици презаузетој послом. Породица се често сели, тако да Аги никако да стекне праве пријатеље и научи да има нормалан однос са људима. Његов живот се мења у потпуности када упозна Ему (Милена Дравиќ), енергичну и мистериозну старију госпоѓу. Ема је оптимистична и весела старица која Агију прилази чистог срца и даје му оно што му је у том тренутку најпотребније - искрено пријатељство. На креативан и суптилан начин, она извлачи Агија из његовог света самоќе у који је он насилно гурнут. Одрасли их не примеќују, омаловажавају их или исмевају, али њих двоје стрпљиво и разиграно живе онај живот у коме је човек важнији од система, а љубав важнија од бескрајног посла или новог аутомобила.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Grandpa's Great Escape (2018)

  image
  Many years ago Grandpa was a World War II flying ace but sadly he is now suffering from Alzheimer's disease, and when his family can no longer look after him he...
 • Кучето Тимбер, ловац на богатство (2016)

  image
  Момче и неговиот најдобра пријател (преслатко куче кое зборува), даваат се од себе да го сочуваат својот дом и семејството.
 • Пони са сломљеним крилом (2019)

  image
  Тинејџерка Сидни са породицом живи на ранчу, који је азил за коње. Сви су забринути, јер су суочени са опасношќу да изгубе ранч. Ништа не иде како треба и сви су...
 • House of the Stone Monkeys (2014)

  image
  Two 10-year-old boys, who live in the same building, with a story that's set in 1982 and the present day.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.