рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 9/10
(42 гласови)

Содржина

Тихомир Шпиц је наслутио да се испод једног храста на плацу који се граничи са његовим - налази закопано благо. Пошто тај плац припада Паји Трошку који има неудату кќерку, он одлучује да свог полубрата Ѓошу ожени њом - да би преко мираза дошао до плаца и ќупа са благом. Још једном Тихомир иде на "све или ништа", а да ли долази до блага?
Филм је заснован на 10 епизода телевизијске серије "Породично благо". Оне су се саме наметнуле као целина, од које је настао филм "Тајна породичног блага". У односу на серију, у филму је уведен читав низ нових ликова и детаља, а задржан хумористичан и ведар тон.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Наеднаш татко (2016)

    image
    Самуел безгрижно ужива на француската ривиера во опуштен живот сѐ додека неговата поранешна девојка Кристин не се појави на неговата врата и не му ја остави во...
  • Раре Бреед (1966)

    image
    Енглеска удовица Марта Прице (М. О'Хара) продаје на аукцији вредног бика Виндикатора имуќном сточару Александеру Бовену (Б. Кеитх). Удовица жели проширити у...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.