Содржина

Обичног јелена често приказују као мужјака који риче, преплављен хормонима, и бори се за женку. Углавном се занемарује све што јелени раде у преосталом дијелу године. Они нису само досадни преживачи. То су друштвене и брижне животиње, а воле и заједничку купку. Мужјаци имају миљенице меѓу женкама, иако су женке оне које бирају партнера у сезони парења. Захваљујуќи скривеним камерама, видјет ќемо како јелени долазе на свијет и како се удварају те доказати да је "краљ шуме" непобједив и у смрти.

Сцеарист:
Продуцент: Jörn Röver
времетраење: 44 мин

Слики

Јелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни животЈелени и њихов тајни живот

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.