Andreas Schmidt-Schaller

actor

Aktor:

 1. 2. Silent Hunt (1971), seriale
  ...
  Leutnant Grawe
 2. ...
  Klaus Grabowski
 3. ...
  Herbert
 4. ...
  Oberstleutnant Rolf Leska
 5. 6. Il Clown (1998), seriale
  ...
  Führmann
 6. ...
  Bens Vater / Ben's father
 7. ...
  Hajo Trautzschke
 8. ...
  Paul Thorwald
 9. ...
  Heiner
 10. 11. Ost-Legenden (2009), seriale
  ...
  Self
 11. ...
  Achim
 12. ...
  Brautvater
 13. ...
  Weigel
 14. ...
  Georg Bergelt
 15. 16. Tamara (2023), Film
  ...
  Opa Erwin

Zeri:

 1. ...
  Rolf Kirchner

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.