EPISODI: Arsenal Fest 2021

PëRMBLEDHJE

U poslednjoj deceniji, za emisiju "Bunt", svaka muzička festivalska sezona počinje u Kragujevcu. Uvek prvi, jedinstven i originalan, "Arsenal Fest" je i nakon pauze koja se desila zbog pandemije koronavirusa taj koji otvara letnja muzička dešavanja.
Sigurni smo da neće biti razočaranih što se programa tiče, jer će se festival održati 24. 25. i 26. juna, tradicionalno, u prostoru Kneževog arsenala, i to na 3 bine: Main Stage, Garden Stage i Explosive DJ Stage, te će svako pronaći nešto po svom ukusu.
U najnovijem "Buntu", gosti Zoran Vulović Vule (direktor "Arsenal Festa"), Maja Cvetković ("E-play", "Arsenal Fest" tim), Aleksandar Petrović ("Orthodox Celts"), Vladan Rajović ("Kanda Kodža i Nebojša") i Kendi otkrivaju šta je to sve što ovaj festival čini drugačijim, i po čemu će "Arsenal Fest 2021" biti poseban.

Fotot

BuntBuntBuntBuntBuntBuntBuntBunt

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.