poster

Vekerica

Vekerica

Informacion | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

Svakog radnog dana u vremenu od 9.00 do 11.00 sati u programu VTV televizije na rasporedu je mozaička emisija "Vekerica" u kojoj objedinjujemo naš jutarnji program. Uz program koji razbuđuje i informira naše gledatelje prilika je to za reprizu dnevne tematske emisije iz prethodnog dana, nakon čega uz brojne korisne savjete i aktualne servisne informacije gledateljima nudimo zanimljive teme o kojima i sami raspravljaju u telefonskim javljanjima. Tu su i izvještaji o stanju sigurnosti u prometu u regiji, kao i razgovori s različitim gostima koji dolaze u studio "Vekerice". Jutarnji program pravo je vrijeme za čestitke rođendana i imendana, te po koju glazbenu želju ili mali oglas gledatelja koji se može objaviti izravno putem etera.

REKOMANDIMET
  • Euromaxx

    image
    Euromaxx reports on Europe with powerful images and exciting stories: architecture and adventure, cultural and culinary explorations, land and lifestyle, modern...
  • TG 1

    image
    TG1, expert information and news is the most watched news program on Italian television.
  • TG2 - Dossier

    image
    Approfondimento del Tg2.
  • TG Regione Meteo

    image
    Previsioni del tempo.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.