Përmbledhje:

S početkom četvrte sezone Zoe čini sve u svojoj moći ne bi li Wadeu dokazala svoju ljubav. No, hoće li oni napokon naći svoj sretni završetak? Lemon Breeland (Jaime King) odlučna je vratiti svoju karijeru na pravi put, a istovremeno daje sve od sebe da nađe muškarca svojih snova. Lemonin otac, dr. Brick Breeland (Tim Matheson) za to vrijeme napokon zatvara vrata prošlosti i prihvaća iskrenu ljubav koju i zaslužuje. U međuvremenu, Gradonačelnik BlueBella Lavon Hayes (Cress Williams) okončao je svoju vezu s djevojkom iz susjedstva AnnaBeth Nass (Kaitlyn Black) nakon što je shvatio da im nije suđeno. U prvoj epizodi četvrte sezone Zoe se veseli što je Wade odlučio ostati u BlueBellu, ali ne uspijeva privući njegovu pozornost svojim pokušajima romantičnih gesti. George (Scott Porter) otkriva uzbudljivu novu poslovnu priliku, a usto mu za oko zapinje i nova djevojka, iako ustvari možda i nije baš nova. Brick se iznenadi kad mu na vrata pokuca netko iz prošlosti. George i Lavon za to su vrijeme u svađi nakon što shvaćaju da ih obojicu zanima ista stvar – odnosno, ista osoba: Lemon.

REKOMANDIMET
  • Shtepiake te deshperuara (2004)

    image
    Fitues i shumë çmimeve Emmy dhe Golden Globe. Vendosur në një lagje periferike, ngjarjet zhvillohen rreth jetës së një grupi grash të para përmes syve të mikeshës...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Friends (1994)

    image
    Jeta e 6 te rinjve te Nju Jorkut, me te perbashketat dhe kontrastet mes tyre.
  • According to Jim (2001)

    image
    A TV show centered around macho everyman, his loving wife, and their three precocious children.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.