poster

Hrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvu

Hrvatska zajednica u Čileu (2019)

Dokumentar | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 4

PëRMBLEDHJE

Hrvati se općenito smatraju uglednom useljeničkom skupinom u Čileu. Od samog dolaska, pa sve do najnovijih naraštaja, imamo hrvatske predstavnike u izvršnoj, zakonodavnoj i sudskoj vlasti. Vrlo su istaknuti u kulturi, umjetnosti, u obrazovnom sustavu, crkvenoj hijerarhiji te poduzetničkim krugovima.
U Čileu su Hrvati i njihovi potomci na vrlo dobrom glasu. Imaju položaj i ugled. Sinovi i unuci iseljenika stekli su i visoko obrazovanje i s vremenom postali važan stup ovoga društva.
Velika hrvatska iseljenička zajednica u Čileu ima značajnu ulogu u gospodarskom, društvenom i političkom životu te daleke i moćne južnoameričke zemlje.

Fotot

Hrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvuHrvatska zajednica u Čileu: Istaknuti Hrvati u čileanskom društvu

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Linea Blu (1994)

    image
    Linea Blu, come ormai da oltre 20 anni, torna per raccontare la bellezza del nostro mare, la sua fragilità, la sua importanza non solo per la ricchezza di...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Can't Pay? We'll Take It Away! (2014)

    image
    Camera follow teams of High Court Enforcement Agents, dealing with the execution of High Court Writs.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.