poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

Gatim, Argëtim | Serbi

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 6

EPISODI: 2

PëRMBLEDHJE

U drugoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se sa Svetlanom Trifunović iz Vrnjačke Banje. Sa ponosom ističe da se u njenoj kuhinji kao i u životu prepliću mnogi putevi i da svaki kraj Srbije u njoj ima svoje mesto. Rođena u Šapcu, živela u Vojvodini, sada u Šumadiji, Svetlana kao predsednica udruženja "Zlatne niti" sa ostalim članicama uz podršku supruga Slavoljuba, ima samo jedan cilj - da sačuva od zaborava stare zanate, jela i narodno stvaralaštvo, i pre svega to znanje prenese na svoje i muževljeve brojne potomke. Pričljiva, turizmolog po profesiji, za svoje drugarice je priredila pravi vremeplov prikazujući im izradu raznih rukotvorina u okviru svoje radionice, a zbog njenog iskustva mlađe učesnice tokom druženja zvale su je "mama". Svetlanina kuhinja obiluje domaćim specijalitetima a draž joj daje umešnost zbog koje i čuvena prža ima novi ukus.

Fotot

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.