poster

Sjedni, odličan

Sjedni, odličan! (2016)

Edukativ | Kroaci
Regjia: Alceo Marti

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 3

PëRMBLEDHJE

U trećoj emisiji druge sezone emitiranja emisije Sjedni, odličan, donosimo tri nove priče naših sjajnih profesora.
Za doktora znanosti Antu Đereka svijet računala nije samo posao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Istražuje probleme računalne sigurnosti, a karijeru u Googleu bez žaljenja zamijenio je predavanjem i istraživanjem u Hrvatskoj. Mentor je mladim informatičkim genijalcima koji briljiraju u svjetskoj konkurenciji.
Marina Čubrić je profesorica hrvatskog jezika i književnosti u Nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. S učenicima je osnovala književni klub "Don Quijote", vodi emisiju o književnosti i jeziku na Radio Mariji, a u slobodno vrijeme u svom vrtu uzgaja razno sezonsko povrće.
Da bi pokazao široj javnosti da je filozofija uvijek aktualna, profesor Sead Alić svoje slobodno vrijeme provodi u Filozofskoj kući i Filozofskom cafeu. Omiljen je među svojim studentima u Koprivnici, a i među članovima svojeg vrlo neobičnog benda Zefir.

Editori: Sunčica Findak

Fotot

Sjedni, odličanSjedni, odličan

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • RTSH Shkollë Leksione

    image
  • Studio znanja (2016)

    image
    Tim predvođen Zoranom Živkovićem, autorom, urednikom i idejnim tvorcem emisije, vodiće gledaoce kroz svet nauke, obrazovanja i najrazličitijih ideja na originalan...
  • TV Teatar

    image
    U želji da televizijski gledaoci, koji nisu u prilici da prisustvuju pozorišnom činu, kao i ljubitelji teatra, dobiju uvid u što kvalitetniji dramski tekst i što...
  • eTV

    image
    eTV je IT emisija koja se bavi novim tehnologijama a možete je gledati na RTS-u svake nedelje.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.