poster

Kokice

Kokice

Mагазин | хрватска
Режисер: Sanja Aničić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 271

Содржина

Кокице разговарају с Маријом Стјепановиќ, младом глумицом у филму Дејана Шорка "У земљи чудеса" те најављују дугометражни анимирани филм "Артхур и Малтазардова освета". Представљамо и нови филм у кинима - "2012." те говоримо о најпознатијим филмовима у жанру природних катастрофа. Такоѓер откривамо како се стварају временске неприлике на филму, и то у радионици специјалних ефеката. У нашој библиотеци о филму представљамо писца Х. Г. Wеллса и његове приче о путовању кроз вријеме. На крају емисије погледајте анимирани филм "Плажа", младих аниматора из Народног свеучилишта Дубрава у Загребу.

Сцеарист:
Автор: Sanja Aničić
Водител: Sandra Bosnar
Уредник: Zinka Kiseljak

Слики

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • À l'Affiche

    image
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлд'с мост престигиоус евентс ин...
  • Internationales

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.