poster

Прољеќе на Јиммyјевој фарми

Spring at Jimmy's Farm (2020)


сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Прољеќе се буди на имању Јиммyја Дохертyја у Суффолку. Није то само дом за свиње, овце и говеда него се на готово 200 хектара простире и шума и парк дивљине пун егзотичних животиња. Са својом пожртвовном екипом чувара Јиммy се брине за осамдесет животињских врста. Од окота нове јањади и младунчади собова до посебних потреба капибара и тапира, послови и проблеми само се гомилају. Један је од њих и потрага за одбјеглим меркатом.
Прољеќе на Јиммyјеву имању значи долазак мноштва јањади. Јиммy се специјализирао за ријетке пасмине, а једна овца - камерунка - донијела је на свијет близанце. Вјерује се да у свијету постоји још само око тисуќу камерунских оваца па је то сјајна новост. Овца је одбацила једно од својих јањаца па Јиммy мора пронаќи начин да подигне Литтлефоота и уклопи га у стадо.
Другдје рано прољетно сунце доноси нове невоље Јиммyјевој екипи. У парку дивљине меѓу валабијима је и албино Јенсен. Нема пигментацију која би га заштитила од Сунчевих зрака па га чувари морају мазати кремом за сунчање, и то ако га ухвате.
На реду је хватање животиња у ограѓеном простору за меркате. Један дрски станар открио је начин да бјежи и опет се враќа. Екипа га је назвала Стеве МцQуеен и морају смислити план да спријече његов сљедеќи велики бијег.
Док на поља и у оборе стиже нови нараштај, посао не стоји. Зимско вријеме оставило је штету у ограѓеном простору капибара па три дружељубива крупна глодавца добивају ново подручје за истраживање. Један мужјак капибаре, Фернандо, не реагира на лијечење након дуге болести и Јиммy и екипа нашли су се пред најгором двојбом.

Улоги

Слики

Прољеќе на Јиммyјевој фармиПрољеќе на Јиммyјевој фармиПрољеќе на Јиммyјевој фарми

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.