сезона: 1

епизода: 58

Содржина

058 је пројект на којем је гитарист и складатељ Бранко Мамут 2012. окупио сјајан тим глазбеника како би испричао своју глазбену причу. Из њихове сурадње створила се позитивна и креативна енергија те је пројект проширен на снимање ауторског албума на енглеском, а послије и на хрватском језику. Разноликост особности и глазбених стилова који су нашли заједнички језик у овој причи створила је необичан, јединствен и еклектичан глазбени колаж који се осјети у њиховим пјесмама.
Тијеком само двије године бенду 058 из Сплита остварило се много тога: девет објављених синглова, објава албума "Жице од сна", судјеловање на 57. Сплитском фестивалу те бројни наступи. С поносом истичу како су носитељи Продуцер'с Цхоице Аwарда с наступа на Теxас Цоунтрy Мусиц Аwардс. Ту је и ливе-албум снимљен у гласовитом студију Сун у Мемпхису те свирка у Биг Схотз Цлубу у Насхвиллеу. Чланови сплитске групе 058 су: Јелена Раде - вокал, Предраг Ловринчевиќ - вокал, усна хармоника, Горан Гргурев - бубањ, Бранко Мамут - гитара, Ненад Заниновиќ - бас и Вице Ерцеговиќ - електрична гитара. У Гаражи изводе: Љето, Жице од сна, Рулет, Вријеме, Мала звијер, Роле и Турнинг тхе Тиде.

Водител: Iva Šulentić
Уредник: Snježana Nožinić

Слики

Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058Гаража: 058

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Тоxиц Хитс

    image
    Музичка емисија на Тоxиц ТВ-у.
  • Еx Yу хитови

    image
    Послушајте најпознатије еx yу хитове уз Југотон ТВ.
  • Стем 011

    image
  • Тоxиц Урбан

    image
    Музичка емисија на Тоxиц ТВ-у.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.