poster

Агенда: Свијет: вањскополитички магазин

Agenda: Svijet

Политички | хрватска

епизода: 1 - вањскополитички магазин

Содржина

Свијет је у превирању. Свакодневно свједочимо да вишедесетљетни поредак нестаје пред нашим очима, а утјешна равнотежа препушта мјесто изненаѓењима, несхватљивим обратима и новим политикама неочекиваних лидера. И хрватски граѓани најчешќе питају: "Зашто се то догаѓа?" Никада нам као данас збивања удаљена тисуќама километара нису била ближа и толико утјецала на наше животе.
Нови вањскополитички магазин Хрватске телевизије "Агенда: Свијет" управо зато жели информирати, приближити и анализирати свјетске догаѓаје, процесе, изазове и пријетње. Као што му само име каже, нови магазин на свом дневном реду има цијели свијет. У пола сата, уз репортаже наших извјеститеља и анализе са стручњацима и актерима у студију, доносимо барем дио одговора на питања која се гомилају.
А ево и тема које обраѓујемо у првој емисији:
Је ли меѓународна дипломација приближила Београд и Приштину коначном рјешењу косовског питања? Тко су Словенци који се самоорганизирају и желе бранити своју границу према Хрватској од илегалних миграната? Што су донијели поновљени парламентарни избори у Израелу и каква је судбина аферама оптереќеног Бењамина Нетанyахуа?

Уредник: Danko Družijanić

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Politično s Tanjo Gobec

    image
  • The Bottom Line

    image
  • Seje Državnega zbora in delovnih teles

    image
  • U mreži Prvog

    image
    У мрежи Првог је политичка емисија која прати све актуалне, важне и широј јавности занимљиве догаѓаје...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.