епизода: 165

Содржина

Ллувиа не може поднијети притисак и призна кривњу. Г. Сото каже Аарону да Ллувиа није хтјела окривити њега и Патрициа. Пилар пљусне Аарона и каже му да зна да је искористио Родрига за своје прљаве послове и да се не слаже с тиме да оде у затвор. Каже му да није достојан свога презимена и да га се стиди, те да га не жели више видјети. Патрицио је узнемирен и каже Аарону да жели да Ллувију ослободе из затвора. Аарон зна да је то немогуќе, али ипак обеќава Патрицију да ќе учинити нешто да је ослободе. Гѓа Пилар каже Даниели да је Родриго невин, али да мора имати на уму да јој је и Аарон унук. Гѓа Пилар се онесвијести. Гавиота пита инг. Авелланеду за твртку Монталво и за Родрига. Аарон моли Памелу да му врати податке и обеќа јој да ќе заједно отпутовати камо год она жели. Родрига испитују на суду, а он одговори да није судјеловао ни у једној радњи за коју га се оптужује.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.