poster

Глазбени специјал: Марк Кнопфлер - Живот у пјесмама (1. дио)

Glazbeni specijal (2009)

Mузика | хрватска

Содржина

Документарни филм "Марк Кнопфлер: Живот у пјесмама" говори о једном од најуспјешнијих глазбеника на свијету, који је продао 120 милијуна албума с бандом "Дире Страитс" или као соло умјетник. Говори о свом оцу који је као маѓарски избјеглица дошао у Енглеску 1939. године. Затим о својим тинејџерским годинама и великој љубави према гитари, о томе како је радио и као новинар, али и почецима групе "Дире Страитс", настанку гласовите пјесме "Султанс Оф Сwинг" па све до албума "Бротхерс Ин Армс". Кнопфлер наглашава како му је у животу увијек глазба била најважнија, а све остало периферно.

Слики

Глазбени специјал: Марк Кнопфлер - Живот у пјесмама (1. дио)Глазбени специјал: Марк Кнопфлер - Живот у пјесмама (1. дио)Глазбени специјал: Марк Кнопфлер - Живот у пјесмама (1. дио)Глазбени специјал: Марк Кнопфлер - Живот у пјесмама (1. дио)

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Еx Yу хитови

    image
    Послушајте најпознатије еx yу хитове уз Југотон ТВ.
  • Стем 011

    image
  • Тоxиц Урбан

    image
    Музичка емисија на Тоxиц ТВ-у.
  • Старо вс. ново

    image
    Који су то пријашњи хитови владали сценом, а који данас, сазнајте у забавним глазбеним минутама емисије 'Старо вс. Ново'!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.