poster

Цроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/Рогозница

CROATIA'S FINEST (2016)

Документарец | Обединетото Кралство, хрватска
Режисер: Deni Husta

сезона: 1

епизода: 15

Содржина

У средњој Далмацији Дхрув посјеќује три града богата повијешќу, споменицима, прекрасним медитеранским вртовима и изврсном гастрономијом. Све започиње узбудљивим излетом на фарму туна код Биограда, познатој по врхунској квалитети ове цијењене рибе. Шеќе кроз прекрасни стари град Трогир, кроз градску језгру која је на УНЕСЦО-овом попису свјетске баштине и посјеќује необичан природни феномен, језеро Змајево око. У залеѓу Дхрув се дословно заљуби у пеку, традиционални начин припреме меса и рибе. Стога ќе се и на његовом менију наќи управо туна и пека. Само најбоље.
Производња: Мак Продуцтион

Сцеарист:
Продуцент: Tadija Kolovrat
Водител: Dhruv Baker
Снимател: Damir Štrbe, Danijel Lukač

Слики

Цроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/РогозницаЦроатиа'с Финест - Дхрув Бакер: Из Хрватске с љубављу - Биоград/Трогир/Рогозница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Edwardians in Colour: The Wonderful World of Albert Kahn (2007)

    image
    Five part documentary series looking at the incredible collection of early color photographs from the Albert Kahn museum.
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.