епизода: 66

Содржина

Увријеѓени Јамес каже Родригу да не прихваќа да га оптужује за издају јер му је он увијек био најбољи пријатељ, готово брат, па чак и помагач у свему. Гавиота каже Цларити да није трудна. Даниела каже гѓи Пилар да се нада да неќе зажалити што су Родригу рекле силне лажи јер је то верзија Аарона и Минерве, који ќе све учинити да спријече Родригову и Гавиотину љубав. Гѓа Пилар каже Родригу да је њој с Амадором било као њему с Исадором, али да му никада није ништа приговарала, те да му је пружала силну љубав и топлину дома. Зато је сигурна да ќе њему његова супруга опростити ако је он то замоли. Родриго каже да измеѓу ње и његовог дједа ипак је постојала велика љубав, а он не воли Исадору и не жели јој се вратити јер воли Гавиоту.
Оригиналну причу Фернанда Гаитáна за ТВ су адаптирали Карy Фајер и Герардо Луна.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.