епизода: 25

Содржина

Минерва изнесе гѓи Пилар своје неповјерење према Мариани, каже јој да се боји да се Аарон не спетља с том скоројевиќком. Гѓа Пилар јој каже да буде опрезна и нека окрене тајницу свога мужа на своју страну. Роман се брине јер се Родриго пропио и каже Хиларију да оде по Јамеса. Хиларио жели увјерити Родрига да мора заборавити Гавиоту јер можда је она почела нови живот с другим мушкарцем. Савјетује му да се помири с Исадором и да буде сретан с њом, но Родриго каже да ќе се Гавиота вратити. Јамес каже Ацацији да жели реќи ујаку Мелитону какве су његове намјере с њом. Ацациа га замоли да никада не каже Мелитону за њихову везу. Мелитон присили Ацацију на интимне односе с њим.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.