сезона: 10

епизода: 1 - лифестyле емисија

Содржина

Емисија о интеријерима, коју успјешно води и уреѓује дизајнерица интеријера Мирјана Микулец, креќе с десетом сезоном емитирања на РТЛ-у, што само потврѓује њену квалитету.
Јубиларна сезона почиње 9. листопада 2016. године и доноси инспиративна рјешења за опремање свих просторија дома, од спаваќих и дневних соба, па све до захтјевнијих просторија попут купаоница и кухиња. Осим тога, емисија и у овој сезони припрема одличне уради-сам туториале које је публика одлично прихватила. Љубитељи власторучне израде тако ќе научити израдити декоративне вазе, дјечји стол, па чак и тепих.
Познаватељи архитектонске сцене засигурно ќе уживати у пројектима реномиране аустријске архитектице Марион Wицхер, завирити у неке од најљепших куќа у Истри, али и загребачке станове за најам који посљедњих година постају прави полигон за истраживање граница архитектонске и дизајнерске маште.
Осим емисије, Мирјана тренутно припрема и нову књигу, али и проширује линију производа за дом па нас ове јесени очекују нове мирисне свијеќе, прекривачи, постељина, куќни огртачи и још много тога.

Улоги
времетраење: 30 мин

Слики

ИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном МикулецИнДизајн с Мирјаном Микулец

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fareed Zakaria GPS (2008)

    image
    Фареед Закариа расправља о вањским пословима и свјетским догаѓајима с владиним дужносницима из цијелог свијета и другим новинарима.
  • Familja jonë

    image
  • 10 Bizz

    image
  • Ни црно ни бело

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.