poster

Вечер с Јоолсом Холландом

Later... With Jools Holland (1992)

Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 44

епизода: 1

Содржина

Емисија "Вечер с Јоолсом Холландом" од 1992. године доноси изведбе највеќих и најпопуларнијих глазбених имена. Ово је једина емисија на британској телевизији у којој се заједно у истом студију представљају стадионски бендови, тренутачне звијезде топ-љествица, глазбени ветерани те непознати умјетници из свих глазбених жанрова.
44. сезона ове емисије доноси мега бендове као што су Елбоw, Цолдплаy, Арцаде Фире и Касабиан, а видјет ќемо такоѓер и свирке Тхе Блацк Кеyса, Дамона Албарна, Паола Нутинија, Алоеа Блацца, Келис, Бриана Еноа и Еда Схеерана, те многих других. Представит ќе нам се и нови бендови као што су Еагуллс и Роyал Блоод.
---
1. емисија
У првој емисији уз Јоолса је група Елбоw, која се враќа с неколико пјесама с њихова успјешног албума "Тхе Таке Офф анд Ландинг оф Еверyтхинг", што укључује и њихов нови сингл Неw Yорк Морнинг.
Ненех Цхеррy, која је имала солодеби на телевизији прије 25 година док је била у високој трудноќи, извест ќе пјесме с њезина дугоочекиваног солоалбума "Бланк Пројецт", на којем је сураѓивала с Фоур Тетом и Робyн, а чут ќемо и њезин легендарни хит из 1988. "Буффало Станце".
Ово ќе бити и британски ТВ деби за петочлани пост-пунк бенд Еагуллс из Леедса, чије пјесме изражавају њихов гњев и неслагање са свиме што их окружује, што су преточили у огољеле стихове уз бриљантне мелодије и заразне рефрене.
С друге стране имамо ветерана с 50-годишњим стажем у глазби који и даље дјелује. То је звијезда из Леицестерсхиреа, Енгелберт Хумпердинцк, који ќе с Јоолсом разговарати и извести један од својих евергрина на клавиру.
Такоѓер ќе у свом телевизијском дебију наступити четверац из Цамбридгеа који свира барокни хоусе-поп, а називају се Цлеан Бандит. Они ќе нам извести један од најпопуларнијих синглова ове године - Ратхер Бе - уз пјевачицу Јесс Глyнне, а потом и још коју од својих складби.
И још ќе се гостима придружити данска кантауторица и пијанистица Агнес Обел, чији је деби-албум "Авентине" добио бројне похвале критичара диљем Еуропе и био укључен као филмска глазба у разним скандинавским драмама.

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.