Наши дани - приче о хрватском роцку: Херој улице

Naši dani - priče o hrvatskom rocku (2013)

Режисер: Andrija Vrdoljak

Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 6 - Херој улице

Содржина

У овој епизоди сазнат ќемо како је плажа у Башкој на отоку Крку замало спријечила Прљаво казалиште у снимању новог албума. Пјевач групе, Даворин Боговиќ, умјесто снимања албума у Шведској вријеме снимања радије је провео у друштву лијепих дјевојака, а микрофона се под притиском менаџера морао прихватити Јасенко Хоура. Било је то вријеме великих успјеха Парног ваљка, вријеме група Метак, Стијене, Аниматори, ИТД банда, Боа и Дориан Граy.
У серији о томе говоре: Јасенко Хоура, Даворин Боговиќ, Хусеин Хасанефендиќ, Аки Рахимовски, Массимо, Зорица Конџа, Младен Пуљиз, Славко Ременариќ и многи други.

Продуцент: Hrvoje Habeković
Уредник: Tomislav Štengl
Монтажа: Alfred Kolombo

Слики

Наши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцкуНаши дани - приче о хрватском роцку

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.