poster

Код Ане

Kod Ane (2007)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 18

Содржина

Кулинарски схоw 'Код Ане' је хит емисија која голица непца гледатеља.
Она куха свјеже, здраво и од сезонских намирница, а у данашњој емисији Ана ќе својим делицијама почастити пријатеље, галеристу Иву Јериќа те менаџерицу Дубравку Јусиќ. Гледатељи ќе имати прилику видјети како Ана припрема јуху с лебер кнедлима. Као главно јело на њеном менију наќи ќе се лешада с црвеном и зеленом шалшом. Од хрватске кулинарске звијезде данас ќемо моќи научити и како припремити нешто мало другачије 'шненокле'.

Слики

Код АнеКод АнеКод АнеКод АнеКод АнеКод Ане

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Како побиједити Боббyја Флаyа (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Kitchen Impossible (2014)

    image
    In the show, two prominent star or television chefs compete against each other. The aim is to cook a local speciality of a local top chef, a rare amateur chef,...
  • Бродски контејнери на аукцији (2013)

    image
    Пуно новца, високи улози и велики его - то је потребно на дражбама које се одржавају у транспортним лукама. Много је новца у питању па ово није игра, веќ рат. Тко...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.