poster

Како вријеме пролази

Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010)

Режисер: Zeynep Gunay, Özlem Dündar

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 5.5/10
(4 гласови)

сезона: 2

епизода: 83

Содржина

Нихал чије је лице непрепознатљиво, нимало се не радује изласку из затвора и кроз главу јој пролазе сасвим друге ствари. Берин и Ахмет још не могу вјеровати да се Хакан одлучио повуќи. Хакан жели оставити куќу Берин, али Берин узима кќер и сели се код мајке. Ајтен која не зна што се догаѓало, одлази разговарати с Ахметом. Капетан Али одлучује олакшати невоље у које је Џемиле упала и жели продати куќу. Тражи помоќ од Нериман. Џемиле и Хасефе које дознају за то, желе га одговорити. Нериман пак не губи вријеме и налази купца за куќу.

Слики

Како вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролази

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Обале Чесапика (2016)

    image
    Abby O'Brien Winters returns to Chesapeake Shores when she receives a panicked phone call from her younger sister Jess, who has renovated the charming Inn at...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.