poster

Сурвивор

Survivor (2022)

Ријалити шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 41

Содржина

Један од најуспјешнијих свјетских телевизијских формата, који веќ више од два десетљеќа ниже изванредне резултате и забавља гледатеље диљем свијета ускоро и на Новој ТВ. Прелијепа Доминиканска Република, микро локација изолирана од свијета, постат ќе дом натјецатељима Сурвивора који су спремни рискирати све како би испитали своје границе, физичке и психичке. Натјецатељи се натјечу у изазовима, укључујуќи тестирање тјелесних способности попут трчања и пливања или њихових менталних способности попут загонетки и изазова издржљивости, а све с циљем да освоје имунитет који их штити од елиминације, али и друге тједне награде које ќе им олакшати живот на отоку.

Водител: Mario Mlinarić

Слики

СурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвиворСурвивор

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Продаја из складишта (2011)

    image
    Пар који се надмеќе за велике износе растрзан је измеѓу великог тегљача, љубазности добављача, опреме за студија и аукције на другом делу града.
  • Добро дошли код породице Плат (2019)

    image
    Платхови су плавокоса и плавоока обитељ од 11 чланова која живи у југоисточној Георгији. Дијеле страст према глазби, вјери, обитељском животу и традиционалној...
  • Заљубљена у маминог сина (2020)

    image
    Три жене боре се за љубав својих момака, против њихових мајки. Ким се суочава са потешкоќама, након што се усељава у куќу Метове мајке.
  • Ловац на старине: Рестауратори (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.