сезона: 1

епизода: 23 - ревијални програм

Содржина

Супер цхеф назив је кулинарског шоу-програма Хаyат ТВ-а. Ово је шоу програм који има намјеру помирити забаву и љубав према кухању, а то ќе кандидатима приуштити такмичење које ќе памтити.
Кухамо једноставно, свакодневна јела и од срца. Реплицирамо рецепте који нас подсјеќају на ситуације или људе. У овом серијалу наши су гости наши гледатељи, упознајемо се с окусима које баштини бх. човјек. Поента ово кулинарског шоуа није у морању, него у жељи, јер најљепши окуси настају из љубави. Окуси које презентују наши такмичари јесу оно што они носе у себи, јер управо оно што скухају говори све о њима. Жири носи исти осјеќај. Један је професионални, објективни, а други апсолутно субјективни. Суштина је задовољити непца два различита профила, цхефа и аматера. Улога цхефа јесте упутити такмичаре и препознати нијансе, онај један окус који такмичаре уводи у свијет кулинарства. Улога аматера, гурмана јесте исказати субјективни дојам јела и тиме просудити је ли задовољено и непце просјечног гурмана. Окуси, приче и људи су различити, зато свако од њих има прилику бит најбољи!

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.