poster

Хит Твит

Hit Tvit (2023)

Забава | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

"Хит Твит" је према мерењима агенције "Нилсен" најгледанији политички талк схоw у Србији, а од осталих сличних формата издваја га интерактивност телевизије и корисника друштвених мрежа. Твитовањем и објављивањем статуса на Фејсбуку, корисници имају могуќност да са водитељком Верицом Брадиќ бирају прилоге који се емитују у емисији. Управо о тим прилозима, који се увек тичу актуелних политичких догаѓаја из земље и света, са Верицом ќе у студију дискутовати стручни гости различитих политичких опредељења, што овај политички талк схоw чини динамичним.

Автор: Verica Bradić
Водител: Verica Bradić

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шеќерница

    image
    РТВ Слон и у новој сезони Шеќернице доноси занимљиве приче. Припремите кафу, или омиљени чај и уживајте у овоседмичном издању наше најстарије телевизијске емисије.
  • Свијет брзине

    image
    Емисија посвеќена свим љубитељима брзине и адреналина! У емисији "Свијет брзине" сазнајте све новости из свијета ауто-мото спорта.
  • Affari Tuoi formato famiglia

    image
  • К:ЦН Недељом у 3

    image
    Забавна емисија.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.