poster

Veterinar iz Jukona

Dr. Oakley, Yukon Vet (2014)

Режисер: Dean Bushala

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 11

епизода: 2

Содржина

Упознајте Др. Мишеле Оаклеј, искусну ветеринарку коју се брине о животињском свету Јукона. Откријте како изгледа радни дан у животу ветеринарке која сваки дан путује стотинама километара како би помогла животињама, па биле оне мале или велике, дивље или питоме. Наравно, уз тежак посао ветеринара Др. Оаклеј брине се и за своју породицу.... како јој то све успева?

Слики

Veterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz JukonaVeterinar iz Jukona

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Прељубници (2000)

    image
    Људи који мисле како их њихови партнери варају унајмљују приватне детективе који постављају скривене камере како би истражили јесу ли њихове сумње оправдане или...
  • Ловац на старине: Рестауратори (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • Сродне душе (2016)

    image
    Амy Бруни и Адам Беррy посјеќују особе које вјерују да су им куќе запосједнуте. Они покушавају успоставити контак са духовима и забиљежити паранормалне активности.
  • Правила с фарме (2013)

    image
    Nancy Fuller prepares recipes made with farm-fresh ingredients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.