сезона: 1

епизода: 10 - серија

Содржина

Борис и Иван у задњи час спашавају Инес од Свете који ју је покушао силовати. Кад њих тројица схвате да је Марко открио њихову адресу, брзо се премјесте у куќу на осами. Инес је престрављена кад схвати како је Борис хладнокрвно убио Свету јер је умало допустио Инес да побјегне. На што су све отмичари спремни? С друге стране, Марка излуѓује што је закаснио спасити Инес… Док се опушта са Саром на јахти, Јакова ипак мучи гризодушје па замало открије Сари истину о отмици. Суочен са Сарином заводљивошќу и отвореношќу, Јаков одустаје и препушта се страстима с млаѓом сестром Матошиќ. Након Едина потписивања уговора с Јаковом и добивања предујма, Тони и Едо желе учинити лијепу ствар за Нику и купити јој нови мобител.

Слики

Ружа вјетроваРужа вјетроваAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj Odak

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.