рејтинг: 8.4/10

епизода: 20 - Capítulo 20

Содржина

Старац с ријеке каже Јовеу да он нема дома. Алцидесу није драго када му Гута потврди да воли Јовеа. Јосé Леôнцио размишља о послу с Тенóриом. Гута наѓе Јовеа на ријеци и води га куќи. Маделеине се весели јер се син појавио. Јосé Леôнцио и Јове се загрле. Маделеине се зближи са Јовеовом дјевојком Наyаром. Гута се изненади када Јове каже да се враќа у Рио де Јанеиро. Гута спава са Јовентином, али он јој јасно каже да не жели везу. Јосé Леôнцио одлази у Јумину колибу. Јосé Леôнцио жели разговарати с Тибéриом. Гута се отвори Јовеу. Тибéрио одлази са Јосéм Леôнциом, а Нијемој засмета. Јосé Леôнцио пита Јовеа у вези са старцем с ријеке. Мариана се брине у вези с обитељским финанцијама. Јове се препире с оцем.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.