рејтинг: 8.2/10

епизода: 17 - Capítulo 17

Содржина

Старац с ријеке наѓе Јовеа. Јума разговара с Нијемом о Јовеу и Гути. Тибéрио и Тадеу траже Јовеа. Филó каже да обавијесте Зéа Леôнција о Јовеову нестанку. Зé Леôнцио унајми авион за повратак у Цампо Гранде. Тенóрио и Гута се сукобе, а она му спочитне да он има још једну обитељ. Зé Леôнцио одлучи слетјети равно на Пантаналу. Затражи да бакљама освијетле писту. Старац с ријеке моли Јуму помоќ како би спасио Јовеа. Тенóрио је окрутан према својој жени Марији Бруаца. Зé Леôнцио се придружи потрази за Јовеом. Окриви Тибéрија за синов нестанак и отпусти га. Старац с ријеке моли Јовеа да се бори како би преживио. Зé Леôнцио каже да губи сваку наду да ќе пронаќи сина.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.