poster

Барут, издаја и завера - Џејмс: Part Two - James

Gunpowder, Treason & Plot (2004)

Драма, Bоени, Историски | Обединетото Кралство
Режисер: Gillies MacKinnon

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2 - Part Two - James

Содржина

Одгајана у сигурности француског двора, далеко од опасности које су испуниле њену државу, 19-годишња Марy се враќа се у Шкотску како би на трону заменила преминулу мајку. Уз свој шарм и лепоту, млада ќе краљица морати развити и драгоцене државничке способности како би као католички владар управљала земљом у којој закон не знаци ништа, и коју многи желе освојити. У борбама с протестантском енглеском краљицом Елизабетом И, на чијем је платном списку и Марyн полубрат, амбициозни Лорд Јамес, нимало јој не помаже арогантни муж Лорд Дарнлеy, љубоморан због положаја своје супруге. Након дугогодишњих крвавих борби, из којих је успевала изаќи непоражена, Марy ќе се на крају суочити и с властитом крвљу, сином Јамесом, који је одрастао под будним оком Марyних смртних непријатеља.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Џулија (2022)

    image
    Во 1962, бестрашната готвачка и авторка на книги за готвење Џулија Чајлд (Сара Ланкашир) ја носи својата особена самодоверба во дневните соби со „Француски...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.