poster

Кухарица из Цастамара: What Really Matters

La cocinera de Castamar (2021)

Драма, Pоманса | Шпанија
Режисер: Iñaki Peñafiel

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 10 - What Really Matters

Содржина

Алфредо долази у Цастамар тешко озлијеѓен. Прије него што изгуби свијест, успије упозорити Диега да му је брат Габриел отет, те Диего јури у Мадрид. Ондје открива да се његов брат спрема кренути на пут у Португал, продан као роб. Гѓа Мерцедес присјеќа се старих времена кад је малени Габриел дошао у обитељ. Био је престрављен и с ожиљцима на леѓима. Амелиа се веќ опоравила и савјетује Цлари да остави Диега на миру јер ќе он бити њезин муж. Кухарица каже да ќе након вјенчања заувијек напустити Цастамар. Сада само размишља о спашавању оца. Вријеме пролази и није сигурна може ли му спасити живот. Диего сазнаје да смрт његове жене Албе није била случајна. Нетко јој је замијенио коња и зато је пала и смртно страдала.

Слики

Кухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из ЦастамараКухарица из Цастамара

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.