poster

Dream Cars

Dream Cars


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

They guarantee an exclusive appearance and, More than any other car, stand for status, prestige and perfection: international limousines from Rolls Royce, Bentley, Mercedes, BMW and Jaguar. They are the highlight of the worldwide automotive works and are the defining scale when it comes to magnificent luxury and elegant comfort. DreamCars shows the most expensive, most luxurious and most exclusive limousines in the world.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мобил ауто

    image
    Програмата е богата со теми поврзани со состојбите на светското и домашното автомобилско пазарување, промоции на нови автомобили, наоѓа соговорници за решавање на...
  • Fast Zone

    image
    У овој емисији, видеќемо шта се дешава на серијама које не преноси Спорт Клуб. И овде има квалитетних и амбициозних возача који желе да се пробију у сам врх.
  • GP Confidential

    image
    Завирите у унутрашњост најбржих болида на свету, погледајте како се све саставља и како све функционише.
  • Formula 1

    image
    Формула 1 најбржа је и једна од најатрактивнија трка моторних возила. Темељи се заснивају на серијама трка које се одржавају на посебним стазама (тзв. пистама)...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.