Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

У измишљеном свету планете Троје, сви људи имају неке чаробне моќи. Свака од њих је посебна и јединствена, па тако неко може да хода по води или се телепортује. Ипак, нико моќ не може да користи уколико се не налази у близини главног мудраца града Екмула.
Ланфест је сироче и ковачев шегрт, који снагом своје воље може да топи челик. Његова авантура започиње када добије да поправи један мач. Дршка мача је направљена од слоноваче Магохамота - легендарне магичне звери, која ќе Ланфесту дати могуќност да користи било коју моќ која постоји и то без присуства главног чаробњака. Иако је планирао да води миран живот са својом вереницом Сијан, на наговор њеног оца Николеда, који је такоѓе мудрац, Ланфест пристаје да заједно крену до главног Универзитета магије и открију тајну слоноваче и моќи које даје. На том путу ќе наиќи на многе проблеме и искушења, а највеќи је Танос - бивши мудрац и опасни пират, који ќе покушати да се домогне чаробне слоноваче, покори Екмул, а онда и цео свет.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.