Содржина

У Пулсу доносимо:
Тло још подрхтава, али живот мора даље. Наташа Краљевиќ Колбас обишла је Петрињу и провјерила како функционира живот у граду, што кажу његови становници.
Зашто је загребачка фотографкиња Нина Ѓурѓевиќ одлучила самоубојство приказати у сликама? Што ју је мотивирало и зашто јој је та изложба особито важна, открила је Ивани Карачоњи Рупчиќ.
Умјетна интелигенција - видите ли је као нешто застрашујуќе или као будуќност? Што уопќе о њој знамо? Је ли развој умјетне интелигенције прилика и за Хрватску? Одговоре је потражила Маријана Подгорелец.
Откуд Давид Боwие на цртежима у једном загребачком вртиќу? Је ли вријеме да дјеца почну учити више о сувременој култури? Како усмјерити глазбени одгој и дјечји укус, у причи Мартине Валиџиќ.

Слики

ПулсПулсПулсПулсПулсПулс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Евромакс

    image
    Еуромаxx је лифестyле европски магазин који нам доноси занимљивости из европских градова, приче о начину живота људи и упознаје нас са њиховим културама.
  • Headline News

    image
    Russia Today delivers latest news on current events from around the world.
  • TGR Buongiorno Italia

    image
  • Mirëmëngjes Shqipëri

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.