Серии

 • Мртовечки фотографии

  среда

  17.4.24

  22:00

  Мртовечки фотографии

  Dead Still (2020)

  Бленерхасет одлучува ладнокрвно да ги отпушти и Ненси и Молој, тврдејќи дека веќе не му треба помош бидејќи ногата му е заздравена, но Ненси е убедена дека нејзиниот чичко лаже.

 • Симпатизер

  среда

  17.4.24

  22:22

  Симпатизер

  The Sympathizer (2024)

  Со Парк Чан-Вук и Роберт Дауни Јуниор како извршни продуценти, и заснован на истоимениот роман на Виет Тан Нгуен, добитник на Пулицерова награда, „Симпатизер“ го следи францускo-виетнамскиот комунистички шпион познат...

 • Мртовечки фотографии

  четврток

  18.4.24

  13:05

  Мртовечки фотографии

  Dead Still (2020)

  Бленерхасет одлучува ладнокрвно да ги отпушти и Ненси и Молој, тврдејќи дека веќе не му треба помош бидејќи ногата му е заздравена, но Ненси е убедена дека нејзиниот чичко лаже.

 • Великата

  четврток

  18.4.24

  21:46

  Великата

  The Great (2020)

  Политичките способности на Катерина се проверени кога ѝ е дадена можност да патува во странство со Петар и Велементов да разговараат со шведскиот крал за крајот на војната. Велементов конечно гледа потенцијал за...

 • Симпатизер

  четврток

  18.4.24

  23:07

  Симпатизер

  The Sympathizer (2024)

  Со Парк Чан-Вук и Роберт Дауни Јуниор како извршни продуценти, и заснован на истоимениот роман на Виет Тан Нгуен, добитник на Пулицерова награда, „Симпатизер“ го следи францускo-виетнамскиот комунистички шпион познат...

 • Великата

  петок

  19.4.24

  02:42

  Великата

  The Great (2020)

  Политичките способности на Катерина се проверени кога ѝ е дадена можност да патува во странство со Петар и Велементов да разговараат со шведскиот крал за крајот на војната. Велементов конечно гледа потенцијал за...

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.