СЕРИИ

 • Витраж

  среда

  7.12.22

  01:18

  Витраж

  Витраж

  Eмисијата „Витраж“ ви нуди настани, случувања и личности од областа на културното живеење во Македонија, како и избори на настани од светската културна сцена.

 • Културо

  среда

  7.12.22

  03:00

  Културо

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  среда

  7.12.22

  08:45

  Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  Izložbi

  Емисијата претставува и афирмира проекти од позитивно општествено и културно значење. Исто така, ги претставаа сите уметници што некогаш твореле, творат и ќе творат на овие простори. Но, и оние уметници од странство,...

 • Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  среда

  7.12.22

  13:45

  Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  Izložbi

  Емисијата претставува и афирмира проекти од позитивно општествено и културно значење. Исто така, ги претставаа сите уметници што некогаш твореле, творат и ќе творат на овие простори. Но, и оние уметници од странство,...

 • Културо

  среда

  7.12.22

  15:00

  Културо

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  среда

  7.12.22

  18:30

  Изложби - Сликарство, скулптури, графики

  Izložbi

  Емисијата претставува и афирмира проекти од позитивно општествено и културно значење. Исто така, ги претставаа сите уметници што некогаш твореле, творат и ќе творат на овие простори. Но, и оние уметници од странство,...

 • КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  четврток

  8.12.22

  02:45

  КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • Витраж

  петок

  9.12.22

  18:30

  Витраж

  Витраж

  Eмисијата „Витраж“ ви нуди настани, случувања и личности од областа на културното живеење во Македонија, како и избори на настани од светската културна сцена.

 • Витраж

  сабота

  10.12.22

  00:25

  Витраж

  Витраж

  Eмисијата „Витраж“ ви нуди настани, случувања и личности од областа на културното живеење во Македонија, како и избори на настани од светската културна сцена.

 • КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  сабота

  10.12.22

  14:30

  КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • Витраж

  недела

  11.12.22

  00:35

  Витраж

  Витраж

  Eмисијата „Витраж“ ви нуди настани, случувања и личности од областа на културното живеење во Македонија, како и избори на настани од светската културна сцена.

 • КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  недела

  11.12.22

  03:00

  КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • КУЛТУРО ФОРУМ са Јасминком Спасовском/ Лек за душу

  недела

  11.12.22

  14:30

  КУЛТУРО ФОРУМ са Јасминком Спасовском/ Лек за душу

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  недела

  11.12.22

  20:30

  КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ са Теом Беговском / Лек за душу

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

 • Културо

  вторник

  13.12.22

  03:30

  Културо

  Kulturo

  Дебатна емисија – да се зборува за нештата за кои обично не се зборува на телевизија, за културниот идентитет, за книжевните преводи, за тоа дали ликовните уметници живеат во погрешно време, за пораките на поетите, за...

ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.