SERIALE Faqja 1

 • MOS MA LESHO DOREN

  e martë

  25.1.22

  08:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • Une Jam Frenki

  e martë

  25.1.22

  10:15

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të vështira. Por,...

 • GYLPERI

  e martë

  25.1.22

  12:30

  GYLPERI

  Gülperi (2018)

 • MOS MA LESHO DOREN

  e martë

  25.1.22

  14:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • AMANETI

  e martë

  25.1.22

  14:30

  AMANETI

  Emanet (2020)

 • Une Jam Frenki

  e martë

  25.1.22

  17:58

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të vështira. Por,...

 • VAJZA NE DRITARE

  e martë

  25.1.22

  18:20

  VAJZA NE DRITARE

  Camdaki kiz (2021)

 • MOS MA LESHO DOREN

  e mërkurë

  26.1.22

  00:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • MOS MA LESHO DOREN

  e mërkurë

  26.1.22

  08:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • GYLPERI

  e mërkurë

  26.1.22

  12:30

  GYLPERI

  Gülperi (2018)

 • MOS MA LESHO DOREN

  e mërkurë

  26.1.22

  14:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • AMANETI

  e mërkurë

  26.1.22

  14:30

  AMANETI

  Emanet (2020)

 • VAJZA NE DRITARE

  e mërkurë

  26.1.22

  18:20

  VAJZA NE DRITARE

  Camdaki kiz (2021)

 • MOS MA LESHO DOREN

  e enjte

  27.1.22

  00:05

  MOS MA LESHO DOREN

  Elimi Bırakma (2018)

 • GYLPERI

  e enjte

  27.1.22

  12:30

  GYLPERI

  Gülperi (2018)

Emri « 1 2 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.