SERIALE Faqja 1

 • Sauth Park

  e mërkurë

  24.4.24

  15:40

  Sauth Park

  South Park (1997)

  "Sauth Park" është një prej serialëve të animuar më të diskutuar të të gjitha kohërave. Në qendër ka tre djem në klasë të katërt, Stenin, Kajlin, Kenin dhe Kartmanin, të cilët jetojnë në qytezën e sajuar të Sauth...

 • The Big Bang Theory

  e mërkurë

  24.4.24

  15:40

  The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory (2007)

  J.Galecki, J.Parsons, K.Cuoco. Një grua zhvendoset në një apartament ku fqinjë ka dy fizikanë gjeni, por aspak shoqërore. Ajo do t'u tregojë atyre se nuk e njohin fare jetën jashtë laboratorit.

 • Dawn of the Croods

  e mërkurë

  24.4.24

  15:40

  Dawn of the Croods

  Dawn Of The Croods (2017)

  Grug has difficulty learning a hunting skill that calls for brains over brawn, and the teens rebel against an adult ban on dancing.

 • Rock, Paper, Scissors

  e mërkurë

  24.4.24

  15:40

  Rock, Paper, Scissors

  Rock, Paper, Scissors (2021)

  Scissors helps Paper have a weekend interesting enough to impress Pencil. Even more exciting: Rock buys a hat. // Rock, Paper, and Scissors try to prove they shouldn't be replaced by their incredible new friend, Putty.

 • Romancë në detin Egje

  e mërkurë

  24.4.24

  15:45

  Romancë në detin Egje

  Kalbim Ege'de Kaldi (2015)

  Duke mësuar se Irazit nuk i kanë mbetur më shumë se dy muaj jetë, Zelis dhe Mustafai u martuan me njëri-tjetrin për të trashëguar paratë e saj dhe aventura filloi.

 • Një shëtitje në xhungël

  e mërkurë

  24.4.24

  15:45

  Një shëtitje në xhungël

  Jungle Junction (2009)

  Zuter, Bungo, Eliven, Xholi, Bobi e shumë të tjerë, janë miqtë tuaj më të rinj, që jetojnë në thellësi të xhunglës. Cdo ditë, këto kafshë, (që në vend të këmbëve kanë rrota,) do t'ju njohin me natyrën dhe çdo gjë...

 • The Big Bang Theory

  e mërkurë

  24.4.24

  15:50

  The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory (2012)

  J.Galecki, J.Parsons, K.Cuoco. Një grua zhvendoset në një apartament ku fqinjë ka dy fizikanë gjeni, por aspak shoqërore. Ajo do t'u tregojë atyre se nuk e njohin fare jetën jashtë laboratorit.

 • Looney Tunes

  e mërkurë

  24.4.24

  15:55

  Looney Tunes

  Looney Tunes (1930)

  Looney Tunes is a TV series starring Tex Avery, Dave Barry, and Bea Benaderet. Join the gang of anthropomorphic animals

 • Lepurushi Molang

  e mërkurë

  24.4.24

  15:55

  Lepurushi Molang

  Mölang (2015)

  Një lepur me plot imagjinatë, me zemër të madhe bashkë me shokun i tij, një zog lozonjar, eksplorojnë jetën e përditshme dhe botën ë tyre plot ngrohtësi.

 • Bugs Bunny Builders

  e mërkurë

  24.4.24

  16:00

  Bugs Bunny Builders

  Bugs Bunny Builders (2023)

  At ACME Construction Company, Bugs Bunny and Lola Bunny manage a crew of builders that, quite frankly, should not be anywhere near a construction site. However, by working together as a team, Daffy Duck, Porky Pig,...

 • Parajsa e Zonjave

  e mërkurë

  24.4.24

  16:00

  Parajsa e Zonjave

  Il paradiso delle signore (2015)

  A poor girl from the South of Italy comes to Milan to escape an unfaithful fiancé and finds a job as a salesperson for a department store. She soon gets noticed by the boss.

 • Deer Squad

  e mërkurë

  24.4.24

  16:00

  Deer Squad

  Deer Squad (2019)

  Steel upsets a family of sand crabs when he makes a huge sandcastle for Stu and Safia. // Kai rushes through a voice-recognition upgrade on Janice and she ends up mistaking the hoots of a baby owl as commands from...

 • Looney Tunes

  e mërkurë

  24.4.24

  16:00

  Looney Tunes

  Looney Tunes (1930)

  Looney Tunes is a TV series starring Tex Avery, Dave Barry, and Bea Benaderet. Join the gang of anthropomorphic animals

 • Državni posao

  e mërkurë

  24.4.24

  16:00

  Državni posao

  Državni posao (2012)

  The backbone of the "Drzavni Posao (Government Job)" are satirical talks between the three actors, the comments are reminiscent of the "stand-up" form. These are short, witty comments and observations on daily life,...

 • Chronicles of the Sun

  e mërkurë

  24.4.24

  16:02

  Chronicles of the Sun

  Un si grand soleil (2018)

  A woman accused of murder must prove her innocence by exposing the secrets of her past.

Emri « 1 2 3 ... 325 326 327 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.