SERIALE Faqja 1

 • Aventurat e maçokut me çizme

  e mërkurë

  24.4.24

  17:20

  Aventurat e maçokut me çizme

  The Adventures of Puss in Boots-0305 (2015)

  Ai është macoku më i njohur... Tani macoku me cizme, ka vetëm një qëllim: të shpëtojë qytetin e tij të dashur San Lorenco nga tëkeqjat që i kanosen...

 • Aventurat e maçokut me çizme

  e mërkurë

  24.4.24

  17:42

  Aventurat e maçokut me çizme

  The Adventures of Puss in Boots-0306 (2015)

  Ai është macoku më i njohur... Tani macoku me cizme, ka vetëm një qëllim: të shpëtojë qytetin e tij të dashur San Lorenco nga tëkeqjat që i kanosen...

 • Predikuesi

  e enjte

  25.4.24

  00:10

  Predikuesi

  Preacher (2019)

  Pasi vrau Huverin sepse nuk mundi ta joshte Xhesin në një kurth vrastar, Starri urdhëron Fedhërstounin të përdorë Kesidin si karrem dhe të çojë Xhesin dhe Tulipin në Masada. Ndërkohë që Fedhërstouni e çon Kesidin në...

 • Srca divljega Pantanala

  e enjte

  25.4.24

  02:43

  Srca divljega Pantanala

  Pantanal (2022)

  A family saga about the Leôncio and the Marruá clans, set in one of the richest ecosystems in the world.

 • The Big Valley

  e enjte

  25.4.24

  06:10

  The Big Valley

  The Big Valley (1965)

  Victoria Barkley heads her adult brood on the Barkley Ranch in California's San Joaquin Valley, near Stockton, in the 1870s. Heath is the illegitimate son of Victoria's husband, Tom (who is dead at the time of the...

 • Dino Ranch

  e enjte

  25.4.24

  08:51

  Dino Ranch

  Dino Ranch (2021)

  Two young cowboys and a young cowgirl travel lands where modern-day dinosaurs roam around.

 • Aventurat e maçokut me çizme

  e enjte

  25.4.24

  09:20

  Aventurat e maçokut me çizme

  The adventures of Puss in Boots-0307 (2015)

  Ai është macoku më i njohur... Tani macoku me cizme, ka vetëm një qëllim: të shpëtojë qytetin e tij të dashur San Lorenco nga tëkeqjat që i kanosen...

 • Aventurat e maçokut me çizme

  e enjte

  25.4.24

  09:42

  Aventurat e maçokut me çizme

  The adventures of Puss in Boots-0308 (2015)

  Ai është macoku më i njohur... Tani macoku me cizme, ka vetëm një qëllim: të shpëtojë qytetin e tij të dashur San Lorenco nga tëkeqjat që i kanosen...

 • Little House on the Prairie

  e enjte

  25.4.24

  10:15

  Little House on the Prairie

  Little House on the Prairie (1974)

  The life and adventures of the Ingalls family in the nineteenth century American Midwest.

 • Little House on the Prairie

  e enjte

  25.4.24

  11:05

  Little House on the Prairie

  Little House on the Prairie (1974)

  The life and adventures of the Ingalls family in the nineteenth century American Midwest.

 • Dino Ranch

  e enjte

  25.4.24

  11:24

  Dino Ranch

  Dino Ranch (2021)

  Two young cowboys and a young cowgirl travel lands where modern-day dinosaurs roam around.

 • Dr Quinn, Medicine Woman

  e enjte

  25.4.24

  12:55

  Dr Quinn, Medicine Woman

  Dr. Quinn, Medicine Woman (1993)

  The fifth daughter of a wealthy Boston physician, Michaela Quinn defies the conventions of post-Civil War society by following in her father's footsteps. After his death, 'Dr. Mike' leaves Boston and moves to the...

 • Little House on the Prairie

  e enjte

  25.4.24

  13:50

  Little House on the Prairie

  Little House on the Prairie (1974)

  The life and adventures of the Ingalls family in the nineteenth century American Midwest.

 • Rawhide

  e enjte

  25.4.24

  13:55

  Rawhide

  Rawhide (1964)

  When Favor hits a man looking for a job, the man hits a fence killing him. Favor is faced with several men wanting revenge at an inquest and the man's young and poor but pretty widow with kids wanting Favor to take...

 • Little House on the Prairie

  e enjte

  25.4.24

  14:40

  Little House on the Prairie

  Little House on the Prairie (1974)

  The life and adventures of the Ingalls family in the nineteenth century American Midwest.

Emri « 1 2 3 4 5 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.