SERIALE

 • Perballje

  e shtunë

  13.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Perballje

  e diel

  14.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Perballje

  e hënë

  15.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Perballje

  e martë

  16.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Perballje

  e mërkurë

  17.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Perballje

  e enjte

  18.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

 • Meseleler

  e enjte

  18.4.24

  20:00

  Meseleler

  Meseleler

 • Meseleler

  e enjte

  18.4.24

  23:00

  Meseleler

  Meseleler

 • Perballje

  e premte

  19.4.24

  14:00

  Perballje

  Perballje

  Përballje' trajton tema të aktualitetit politik dhe social me impakt të gjerë në shoqëri. Në fokus është analiza, debati dhe përballja e argumenteve të ndryshme me ekspertë dhe protagonistë të fushave përkatëse

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.