Svake godine dajemo šansu istinskim inovatorima da pobede sebe u Takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Vlada Republike Srbije i Ministarstvo obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja organizuju Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Ovaj projekat pruža šansu svim fizičkim i pravnim licima da kvalitet svojih, tehnološki zasnovanih poslovnih ideja i inovacija provere i uporede sa drugima. U finale takmičenja plasira se šest timova. Svaki od njih predstavlja se u okviru dvominutnog dokumentarnog filma, koji širem gledalištu omogućava da upozna, kako autore projekata, tako i njihove inovacije. Redakcija naučnog programa od samog početka aktivno je uključena u realizaciju takmičenja. Kao i prethodnih četrnaest godina, gledaoci će biti u prilici da u specijalnoj živoj emisiji "Inovacije - Korak dalje" saznaju šta je najbolja tehnološka inovacija u Srbiji za ovu godinu.

Ishte në kanal:

RTS2  

REKOMANDIMET
 • Jade Fever (2015)

  image
  Jade City is a remote highway stop in northern British Columbia with a community of 35 run by Claudia Bunce and her husband Robin. They mine a huge jade claim and...
 • The Yorkshire Vet (2015)

  image
  Documentary series following the work of the staff of Skeldale Veterinary Centre in Thirsk, North Yorkshire - once the practice of James Herriot.
 • Consomag (1995)

  image
 • Životinje u carstvu metafora (2017)

  image
  U serijalu "Životinje u carstvu metafora" otkrivamo simboliku životinja i načine na koje se skrivena značenja njihovih dominantnih osobina ispoljavaju u...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.