Holly Dale

actor

Ditëlindje: 1953

Regjia:

 1. 3. First Wave (1998), seriale
 2. 5. Relic Hunter (1999), seriale
 3. 6. Doc (2001), seriale
 4. 10. Cold Case (2003), seriale
 5. 11. Atlantis (2004), seriale
 6. 12. Dexter (2006), seriale
 7. 13. Heroes (2006), seriale
 8. 14. Kyle XY (2006), seriale
 9. 16. Life (2007), seriale
 10. 17. Blood Ties (2007), seriale
 11. 19. Flashpoint (2008), seriale
 12. 20. The Border (2008), seriale
 13. 21. Kestëll (2009), seriale
 14. 23. Chase (2010), seriale
 15. 25. Grimm (2011), seriale
 16. 26. Grimm (2011), seriale
 17. 27. Chicago fire (2012), seriale
 18. 28. Chicago Fire (2012), seriale
 19. 29. Amerikanet (2013), seriale
 20. 30. Mistresses (2013), seriale
 21. 31. Reign (2013), seriale
 22. 33. Under the Dome (2013), seriale
 23. 34. Chicago P.D. (2014), seriale
 24. 35. Extant (2014), seriale
 25. 36. Quantico (2015), seriale
 26. 37. Limitless (2015), seriale
 27. 39. Timeless (2016), seriale
 28. 41. Taken (2017), seriale
 29. 42. S.W.A.T. (2017), seriale
 30. 43. SEAL Team (2017), seriale
 31. 46. Batwoman (2019), seriale
 32. 48. The Code (2019), seriale
 33. 49. Transplant (2020), seriale
 34. 50. Will Trent (2023), seriale
 35. 51. FUBAR (2023), seriale

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.