PëRMBLEDHJE

Bol, deformacije, osjećaj ukočenosti, gubitak funkcije zglobova nerijetko se javljaju kod starijih osoba ali zahvaćaju i mlađe. Najčešći uzroci su staračko propadanje zglobova, npr. u osteoartritisu, ali može biti riječi i o različitim upalnim i autoimunim bolestima, poput reumatoidnog artritisa. O uzrocima bolova i deformiteta zglobova, kako se liječe ali i kako održati zglobove što duže zdravima govore reumatolog i klinički imunolog Joško Mitrović, fizijatar reumatolog Frane Grubišić i fizioterapeut Domagoj Rezo.

Regjisori: Dario Jakiša

Fotot

Dr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobovaDr. Beck: Bolovi i deformiteti zglobova

Rishikime


Ska rishikime
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.