poster

Nestala

¿DÓNDE ESTÁ ELISA? (2010)

Mister, Krim | Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi: 8.1/10
Vlerësimi i përdoruesit: 9/10
(11 Voto)

U obiteljskoj vili Altamira priređeno je veliko slavlje povodom Marianovog rođendana, ali razlog za slavlje je i novinski članak u renomiranom časopisu u kojem je Mariano, otac triju predivnih djevojčica i odan suprug Danne Altamire, proglašen poslovnim čovjekom godine. Iako je cijela obitelj na okupu, Marianovoj šesnaestogodišnjoj kćeri Elisi pomalo je dosadno pa zamoli oca da joj dopusti izlazak s rođacima u disko. Nakon ponoći, Danna odlazi po kćer i nećake u disko, no saznaje kako se Elisa u jednom trenutku odvojila i bez traga nestala.

Uzdrmani činjenicom da nitko ne zna gdje je njihova kćer, Mariano i Danna odmah prijavljuju Elisin nestanak policiji. I dok komesar Cristobal Rivas preuzima slučaj i naredi veliku potragu za Elisom, Mariano prima anoniman telefonski poziv otmičara. Osim što traži dva milijuna dolara otkupnine, jako želi vidjeti Mariana kako pati. U potragu za Elisom uključi se i ostatak velike obitelji - Elisina teta i ujak, Cecilia i Luis Caceres, Elisini krsni kumovi, Viviana i Jose Angel Rincon, bratići i sestrične.

RTL Televizija ovog ljeta svojim gledateljima donosi zanimljivu telenovelu produkcijske kuće Telemundo punu napetosti i misterija, a koja je uvelike bila inspirirana poznatim slučajem otmice britanske djevojčice Madeleine McCann u Portugalu, kao i nestankom brojne druge djece u Latinskoj Americi. Kako bi ukazali na što veći broj nestale djece u svijetu, originalni scenarist, Pablo Illanes, i izvršni producent, Aurelio Valcárcel Carrol, odlučili su napraviti remake čileanske telenovele iz 2009. godine, a koja se bavila istom problematikom. Osim što smatraju da nestale osobe prolaze kroz tešku agoniju prilikom otmice, dramatičnom smatraju i činjenicu da su najčešći sumnjivci oni koji u tom trenutku najviše pate i kojima je život u trenu u potpunosti promijenjen, a to su roditelji i najbliža obitelj.

REKOMANDIMET
  • The One Who Couldn't Love (2011)

    image
    An original story by renowned novela dame Delia Fiallo. Ana Paula fights to set herself free from her powerful, short-tempered husband Rogelio, whom she met while...
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Another story that revolves around the good twin vs the evil twin plot-line.
  • Pasionet e fshehta (2003)

    image
    "Pasión de gavilanes" is the story of the Reyes brothers, three honest and good-natured men until the day a shocking and unforgettable tragedy makes them go in...
  • Alpine Rescue (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.