poster

Klopka

Klopka


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

Emisija u 75 minuta obrađuje aktualne probleme društvenog, gospodarskog i političkog života, gledano kroz prizmu političkih odnosa te predrasuda današnjeg vremena. Do sedam gostiju u studiju Slavonskobrodske televizije, stručnih u određenim područjima problema koji se obrađuje, sudjelovanje kolega novinara iz drugih redakcija sa svojima komentarima i pitanjima s uključivanjem i komentarima gledatelja osnovne su značajke emisije. Za svaku emisiju radom na terenu, istraživanjem i kontaktiranjem stručnjaka pripremaju se materijali koji se emitiraju i komentiraju tijekom emisije. Do sada su obrađene različite teme: funkcioniranje i odnosi u županijskoj i gradskoj vlasti, budućnost nekadašnjeg giganta Đure Đakovića, problemi u Romskoj zajednici, problem povratka u bosansku Posavinu, alkoholizam i sl.

REKOMANDIMET
  • Rubikon

    image
    Rubikon me Adriatik Kelmendin është emisioni më jetëgjatë i debatit dhe intervistave në televizionet kosovare. Fitues i disa shpërblimeve, Rubikon ka mbajtur në...
  • TV Liberty

    image
  • Meet the Press (1947)

    image
    Weekly news program offering political interviews and analysis of current events by elected officials and experts.
  • Verissimo (1996)

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.