Përmbledhje:

Druga sezona popularne serije Nestali, povezana je sa prvom samo na dva načina – u fokusu je još jedan nestanak deteta i istragu, igrom slučaja, vodi dobro poznati detektiv Žilijen Batist. U novoj sezoni upoznajemo se sa novom, britanskom porodicom Vebster koja živi u Nemačkoj, a njihova, sada odrasla, kćerka Alis vraća se posle 11 godina, nakon što je oteta i kako tvrdi, bila zatvorena u podrumu. Serija prati priču u dva vremenska toka, u pitanju su 2014. godina i sadašnje vreme. Policija obaveštava roditelje da se Alis pojavila i tvrdi da je bila zarobljena zajedno sa Sofi Žiru, devojčicom iz Francuske, koja je nestala približno u isto vreme. Francuski istražitelj Žilijen Batist bio je zadužen za istragu u slučaju Žiru. Iako je sada u penziji, on ne može da odoli da se ponovo uključi u slučaj i reši ga do kraja. Stoga i putuje u Nemačku, ali i Irak kako bi pronašao odgovore. U međuvremenu, porodica pokušava da se prilagodi Alisinom povratku koji sa sobom nosi niz komplikacija… Sama Alis je, sasvim očekivano, umrtvljena, na distanci i potpuno drugačija… Gledaoce očekuje još jedna duboko emotivna priča, ali potpuno drugačija od prve sezone. Dok je prva sezona bila potpuno srceparajuća i ostavljala nas bez nade, druga sezona nudi nadu od prve epizode i prava je poslastica za ljubitelje klasičnih krimi priča, začinjenih odličnom glumom i narativom.

REKOMANDIMET
  • Quincy (1976)

    image
    Quincy and Sam are working as Coroners. Inspecting dead people they often see facts that don't match the theories of the police how or if really they were murdered.
  • Murder, She Wrote (1984)

    image
    Former high school English teacher and famed mystery writer Jessica Fletcher has a gift for solving mysteries. You see, it seems murder follows her around,...
  • Spiral (2005)

    image
    Follows criminal investigations in Paris from all the different points of view of a criminal investigation.
  • In Tandem (2016)

    image
    Commander Léa Soler, the new head of the Montpellier investigations division, has to work with Paul Marchal, a brilliant uncontrollable wild card cop who also...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.