Numri i episodave: 6

Përmbledhje:

Istražiteljski tim na čelu s inspektorom Boydom ponovno otvara neriješene slučajeve. Najnovija otkrića u forenzici i psihološkom profiliranju revolucionirala su postupak rješavanja zločina. Tajne koje su godinama bile zakopane sad mogu biti otkrivene, a Boydov tim ključan je za uspjeh ponovno otvorenih slučajeva. Dr. Grace Goley unosi psihološki uvid u slučaj, dr. Frankie Wharton je forenzičarka, a glavne istražitelje na terenu čine detektivi Mel Silver i Spencer Jordan. Slučajevi u četvrtoj sezoni serijala Buđenje mrtvih vezani su za lubanju vojnika iz Drugog svjetskog rata zakucanu za pod u kasnim 1940-im. Postoji veza sa sličnim ubojstvom iz 1960-ih. Je li netko pokušao imitirati ranije ubojstvo ili je riječ o istom počinitelju? Nestanak petogodišnjih blizanaca s karnevala u Notting Hillu 1990. ponovno se istražuje 13 godina kasnije, nakon što je pronađen mladić koji pati od amnezije. Njegov DNA odgovara DNA nestalog djeteta, no za njegovom sestrom i dalje se traga. Nakon što je neeksplodirana bomba pronađena kraj auta u Londonu, za istražiteljski tim sreća se okrenula. Kako će rješavati zločin kad su i sami pod istragom? Otkriven je mogući napad terorista koji ima veze s ubojstvom političara iz 1980. Boyd i njegov tim odlučili su razriješiti slučaj kakva god istina se u njemu krila.

REKOMANDIMET
  • At Brauni (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
  • CSI: Vegas (2021)

    image
    Facing an existential threat that could bring down the Crime Lab, a brilliant team of forensic investigators must welcome back old friends and deploy new...
  • Rizzoli & Isles (2010)

    image
    Series based on Tess Gerritsen's novels featuring Jane Rizzoli.
  • Elementary (2012)

    image
    A modern take on the cases of Sherlock Holmes, with the detective now living in New York City.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.