poster

Family Feud

FAMILY FEUD (2016)


Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 41

PëRMBLEDHJE

Filip Juričić, Jelena Jovanova, Iskra Jirsak, Aleksandar Cvjetković i Ksenija Pajić, kao tim obitelji Franić, zaigrali su megapopularan kviz Pet na pet protiv tima Petrića - Stjepana Perića, Mladena Čuture, Jasne Bilušić, Katarine Baban i Leone Paraminski. Glumci su bili u svojim ulogama pa je tako lik Ivana Petrića, kojeg glumi Aleksandar Cvjetković posebno oživljen za ovu priliku. Kapetanice Brigita Franić (Ksenija Pajić) i Višnja Petrić (Jasna Bilušić), davale su poseban poticaj svojim timovima, a Drele je uočljivo uživao u cijeloj priči i događanju. S obzirom da su sakupljali novac za djecu, omiljeni glumci borili su se s posebnim žarom ne bi li došli do što veće svote novca.

Fotot

Family FeudFamily FeudFamily FeudFamily FeudFamily FeudFamily FeudFamily FeudFamily FeudPet na pet

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • Bargain Hunt (2000)

    image
    Two teams go head to head in a bid to sell their recently acquired items for a profit at auction.
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Caduta libera (2015)

    image
    Caduta libera è un game show italiano
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.